Skip to content Skip to footer

Onze Diensten

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een slimme investering. Met zonnepanelen bespaar je namelijk fors op je energierekening en draag je tegelijkertijd bij aan een betere toekomst voor onze wereld.

Accu's

Met een Thuisbatterij/Accu kun je te veel opgewekte zonnestroom opslaan om op een later moment te gebruiken. Zo'n accu hang je aan de muur, Of hij krijgt een vaste plek in bijvoorbeeld een kelder, carport of schuur.

Warmtepomp

Vervang je cv-ketel door een warmtepomp om je huis op een duurzame manier te verwarmen te koelen en te voorzien van warm tapwater

Laadpaal

Heeft u de mogelijkheid om uw auto op een eigen terrein te parkeren, dan is het aantrekkelijk om thuis een laadpunt te installeren. Je kan dan kiezen voor een laadpaal of een wallbox aan de muur.

Airco's

Met een airco geniet u altijd van een aangenaam klimaat in huis. In de zomer zorgt een airco voor verkoeling in huis. In het voor- en najaar kan de airco fungeren als een duurzame verwarming.

Isolatie

Uw woning isoleren vermindert uw energiekosten. Een goed geïsoleerde spouwmuur en/of vloer leidt gemiddeld tot een besparing van wel 33% op uw energiekosten.

Het Proces

Ons proces kent natuurlijk verschillende stappen, stappen die we samen met u zetten. Maar sommige zaken hoeft u zich geen zorgen over te maken. Achter de schermen gebeurt er veel. Of het nu gaat om het aanvragen van financiering van de overheid, een hypothecaire lening of subsidies, wij regelen alles voor u. Uiteraard houden we u op de hoogte van al deze stappen, maar wees gerust: tijdens elke stap van het proces is een specialist bezig, met als enige doel u als klant te ontzorgen bij uw project.

Koffie connaisseur
Als er één ding is waar we inmiddels in uitblinken, dan is het wel in het genieten van een kopje koffie met onze klanten. Een goed gesprek staat bij ons voorop.

Ontwerpfase
Tijdens ons eerste kopje koffie bespreken we welke stappen we gaan nemen. Daarna volgt een technische schouw om te zien of deze plannen uitvoerbaar zijn.

Financiering
Natuurlijk helpen we u ook met de financiering van uw duurzaamheidsproject. We noemen het niet voor niets totale ontzorging.

Oplevering
Na installatie en een laatste controle volgt natuurlijk de oplevering. En ook dan mag een kopje koffie niet ontbreken.

Onze garantie voor kwaliteit


Bij ons draait het niet alleen om volledige ontzorging. Wij en onze partners hechten veel waarde aan het bieden van niet alleen service, maar ook zekerheid. En die zekerheid komt met de juiste garanties. Daarom installeren we geen enkel zonnesysteem zonder SGZE garantie. Bovendien zijn al onze partners aangesloten bij installQ en zijn ze gecertificeerd door Insula.

Contact

    Call Now Button